Eenvoudig leven, trek er op uit!

Recreatie, lekker er op uit maar waar denk je dan aan? Het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn om leuk te zijn. Ga eens eenvoudig leven en ga met de kinderen kamperen in je eigen tuin. Het zijn vaak de kleine dingen die het leven nog mooier maken en die zijn niet ingewikkeld. Bouw samen een hut, ga samen een mooie wandeling maken in de natuur, eenvoudig leven dat is wat je gaat doen en wat je vast en zeker goed gaat bevallen. Niet denken aan je maximale hypotheek en of de stijgende hypotheekrente. Je hoeft niet alles te plannen, er kan dagelijks zoveel moois gebeuren ook al plan je het niet.

Pluk de dag = Carpe Diem

Weet je waar Carpe Diem voor staat? Pluk de dag. Geniet meer van het moment waarin je leeft, denk niet alleen maar vooruit, maar leef vandaag alsof het je laatste dag zou zijn. Durf eens een dag te leven zonder te plannen, er komt veel op je pad op een dag, maar hoe ga jij er mee om? Je hebt zelf in de hand wat je toe laat en welke energieën je die dag hebt voor anderen. Durf te leven en durf vooral voor jezelf te kiezen en te genieten. 

Eenvoudig leven, trek er op uit!

Wat te vieren? Genoeg maaltijden met kikkererwten

Je hebt binnenkort wat te vieren, maar je wil het toch gezond houden, ook wil je wat origineels. Het is dan even goed nadenken wat je zou willen doen, maar heb je wel eens gehoord van kikkererwten? Deze veelzijdige peulvrucht zal je steeds vaker tegen gaan komen. Dat is ook maar goed ook want je kunt er zoveel mee bereiden. Tijd om eens na te gaan welke recepten er zoal zijn en wat jou dan aanspreekt. Misschien kun je ook wat voor het hele gezin maken, samen proeven, en dan voorschotelen als je gasten krijgt!

Koolhydraatarme recepten zelf kiezen

Je bent op zoek naar wat lekkers om te eten en wil toch ook wat anders. Als je dan gaat zoeken naar de koolhydraatarme recepten dan kom je wekelijks weer nieuwe dingen tegen. Alleen maar goed want dit houdt het ook leuk en afwisselend. Koken zal zo nooit saai worden. Ook is het een aanrader om te kijken naar recepten met kikkererwten, want je kunt ze eten als groente, koolhydratenbron en als vleesvervanger. Weet je al wat je wil maken? Bekijk alle mogelijkheden en dan kun je eens wat nieuws klaarmaken voor het hele gezin.  

Eenvoudig leven, trek er op uit!